SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJME

 Misioni i biznesit të Ukrainës në Shqipëri  jo vetëm ka bërë Shqipërinë më të njohur për sipërmarrëst ukrainas, por ka përmirësuar imazhin e produkteve shqiptare, duke prekur terrenin dhe duke parë produktet nga afër. Kjo është një mundësi shumë e mirë për prodhuesit  për të gjetur tregje të reja për produktet e tyre. Me këtë mision biznesi sigurisht që u hap një faqe të re në historinë e tregtisë ndërmjet Ukrainës dhe Shqiperisë.

Përfaqësues të Linea Verde vizitojnë Shqipërinë.

Qendra Eksporteve Shqiptare, si pjesë e misionit të saj për të pronovuar produktet shqiptare në tregjet globale, si dhe për të krijuar ura lidhësë bashkëpunimi mes sipërmarrësve shqiptarë dhe atyre të huaj, në datë 13 dhe 14 Mars, organizoi vizitën e përfaqësuesve të Linea Verde në Shqipëri. Ata u takuan me operatorët më seriozë të fruta – perimeve të frësketa në Shqipëri, duke filluar nga Fushë-Kruja, Durrësi, Divjaka, Lushnja etj.

Misioni i biznesit të Ukrainës në Shqipëri 2018  Mbi 20 kompani shqiptare të fruta-perimeve të freskëta, ullirit, vajit të ullirit, verës, lëngjeve të frutave, fruta dhe perimeve të konservuara, mjaltit dhe bimëve medicinale u takuan me një delegacion me përfaqësues të tre rrjeteve, të supermarketeve, ndër më të mëdhatë e me influencë në Ukrainë, të cilët vizituan Shqipërinë nga data 9 deri më 11 mars.

NJOFTIME

NEWSLETTER 9_2018 Shp/EN

NEWSLETTER 8 Jan18  Shp / EN