SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJME

Panairi “Blej shqip” është një ndër panairet më të mëdha dhe   rëndësishëm që i dedikohet tërësisht promovimit të produkteve “Made in Albania”.

Produktet shqiptare që do të promovohen në këtë panair duhet të jenë të larmishme, si psh: prodhime vere dhe pije të ndryshme shqiptare, prodhim mjalti, gliko, djathi dhe bulmeti, prodhime artizanale, apo edhe çdo produkt tjetër “Made in Albania”.
Albanian Food Industry ju informon që nga data 19 deri më 25 nëntor 2018 do të zhvillohet edhe në Shqipëri edicioni i 3-të iJavës së Kuzhinës Italiane në Botë. Tema kryesore e edicionit të këtij viti do të jetë "Dieta Mesdhetare", një model ushqimor i qëndrueshëm nga pikëpamja ekonomike, mjedisore si dhe për mbrojtjen e shëndetin të njeriut, në përputhje me strategjinë e gjerë të promovimit ndërkombëtar të ndjekur nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimi ndërkombëtar, në samitet kryesore të gjithëanëshme.

Alban Zusi, i ftuar tek “Wake Up” në Top Channel

Rreziku që na vjen nga uji i ambalazhuar.  A e keni kontrolluar ndonjëherë skadencën e shisheve plastike?!

Nga një pyetësor i bërë nga Agroweb, ku 92 nga 100 persona rezulton se nuk e kontrollojnë datën e skadencës të shishes plastike të ujit

NJOFTIME


NEWSLETTER Issue 14 Shq / EN