SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Viroexpo 2018

The start date of the event :    23-02-2018
The start time of the event :    9-00
Duration :    3
Organizer :    Virovitica-Podravina County
Venue :    Virovitica
Contact person :    Bardha Qokaj
Contact phone :    +355686077519
Contact E-mail :    bardhap@gmail.com

 AFI & Alb Export ne bashkepunim me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju fton të merrni pjesë në Panairin Viroexpo 2018, i cili do të mbahet në 23-25 shkurt 2018, në Kroaci.

Panairi, i cili do të organizohet nën përkujdesjen e Ambasadorit tonë në Kroaci, ka disa elemente, ku përfshihen takimet B2B, ekspozimin e produkteve shqiptare, veçanërisht ato agro-ushqimore, si dhe përfshirja e sektorit të turizmit.

Ky panair është një mundësi e mirë per te gjithe ju qe jeni të interesuar të eksportoni në tregun kroat dhe të krijoni marrëveshje bashkëpunimi. 

Per me shume informacion ju lutem klikoni linkun: http://viroexpo.com.hr/

Nese jeni te interesuar te merrni pjese, ju lutem te na shkruai ne adresen me poshte per te shprehur interesin tuaj:  bardhap@gmail.com  0686077519