SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

LAJM!
Në lidhje me ndryshimet e menjëhershme në legjislacion, njoftimet e aktiviteteve dhe ngjarjeve, informacionin përkatës dhe të dobishëm. Të jetë i përditësuar! Të përshtatet me kushtet e reja të të bërit biznes me ne.

Alb Export dhe AFI ju urojnë një Vit të Ri, 2018!



Të dashur anëtarë dhe partnerë!

Viti 2017 ishte plot ngjarje dhe sfida të ndryshme. Kemi punuar shumë për të advokuar në emër të anëtarëve tanë, kemi hulumtuar tregje të reja dhe kemi arritur rezultate të prekshme.

Viti që po lëmë pas, na ka dhënë shumë momente kuptimplota dhe përvoja unike. Bashkëpunimi juaj besnik dhe i zgjuar me ne, e ka bërë  këtë vit të paharrueshëm dhe të suksesshëm.

Urojmë që vigjilja e këtyre festave t'ju sjellë ju dhe familjeve tuaja ngrohtësi dhe gëzim! Le të shpresojmë që dëshirat tona do të bëhen realitet, duke na frymëzuar për vepra të mira dhe arritje të reja.

Alb Export dhe AFI ju urojnë një Vit të Ri, 2018, kuptimplotë, të lumtur dhe të shëndetshëm!