SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

MIRELI Sh.p.k

Country : Albania
Adress : TIRANA: Rruga Gjergj Fishta Prane Gjykates; DURRES: Rruga Aleksander Goga; KAVAJE: Shetitorja Nr.1 Perballe bankes Raffeisen
E-mail contact : kontakt@mireli.al
Telephon contact : +355 68 406 60 04
Company site : http://www.mireli.al/
PRODUKTET
  • Gjalp I Fresket
  • Kosi: Kos natural shishe, Kos natural gote 
  • Qumesht lope i pasterizuar dhe i homogjenizuar, perpunuar me teknologjine me te mire te kohes
  • Djathera: Djath i bardhe, Djath i bardhe feta, Djath i bardhe delje, Mozzarella, Mozzarella per pizza, Ricotta, Djath kackavall, Djath kackavall pikant
  • Te Gjitha Produktet
Fabrika e qumeshtit Mireli, u themelua nga Z. Aqif Caca, i cili eshte edhe President i shoqerise Mireli. Shoqeria, nis aktivitetin ne vitin 1992. Me ambicie, dhe kurajo per te realizuar nje projekt me cilesi Evropiane, ne vitin 1996, kryhet investimi me permasa te medha per zgjerimin e kapaciteteve prodhuese.  
 -  Ne vitin 2001, nje teknik i njohur italian, instalon ne fabrike nje linje bashkekohore per prodhimin e qumeshtit. Kjo mundesoi, rritjen e nivelit teknologjik ne parametra evropiane, dhe permiresoi ndjeshem cilesine e produkteve.  
 - Ne vitin 2004, u zgjerua ne permasa te dyfishohet hapesira ku zhvillon veprimtarine shoqeria Mireli sh.p.k. 
 - Me pas, ne vitin 2009 linjat e perpunimit te qumeshtit, jane zevendesuar ne te gjithe shtrirjen e tyre te funksionimit, me teknologji te re, nga me modernet. 
 - Shoqeria jone, i kushton shume vemendje dhe rendesi, rritjes se vazhdueshme te nivelit te larte te cilesise se produkteve te prodhuara prej saj.  
 - Ne vijim te realizimit te projektit, per nje teknologji sa me te perparuar, ne vitin 2012, vendoset ne perdorim, linja e paketimit te produkteve, e realizuar sipas fjales me te fundit te teknologjise perkatese Gjermane. 

Fabrika e qumeshtit Mireli, themeluar ne vitin 1992, nje nder liderat e tregut shqiptar, te prodhimeve te qumeshtit, produktet e ofruara prej saj, jane te nje cilesie teper te larte. Garancia e ketij niveli eshte pervoje e gjate, e ketyre 20 viteve veprimtarie ne kete fushe!