SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

A.M.G SH.P.K

Country : Albania
Adress : Rr.Tirane-Durres. Km.6 Kashare
E-mail contact : center@albania-export.com
Telephon contact : + 355 47800 059
Company site : http://amgfood.com

A.M.G shpk është një kompani private e themeluar nga vëllezërit Goxha me zyra të vendosura në Tiranë, Shqipëri.
Kompania e themeluar në 2001 si rezultat i kërkesës në rritje të tregut lokal për ushqime të ngrira.
Kompania A.M.G sh.p.k është një importues i besuar dhe distributor i produkteve të ngrira cilësore dhe e specializuar në akullore, mish derri,mish pule, pasta, prodhime deti dhe perime. Si një nga importuesit kryesorë të industrisë së ngrirë në Shqipëri, A.M.G shpk mban shumë prej markave kryesore të botës, si Algida, Ioniki, Yupik dhe Siblou, etj.
Të gjitha këto marka plotësojnë ose tejkalojnë standardet globale të cilësisë, si dhe sigurinë dhe higjenën e ushqimit.