SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

IMPULSAL SHPK

Country : Albania
Adress : Rruga e Barrikadave Nr.6
E-mail contact : info@impulsal.com
Telephon contact : +355 68 40 31 474
Company site : http://www.impulsal.com

Shoqëritë “Impuls” shpk dhe “Sprint” shpk e zhvillojnë aktivitetin e tyre në fushën e tregtisë me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, import, eksport dhe prodhim të produkteve blegtorale.
Aktualisht kemi në pronësi supermarkete në qendër të Tiranës, Komplekse Blegtorale në Çermë të Lushnjës dhe Fushëkrujë, si edhe dy fabrika për përpunimin e nën produkteve të qumeshtit në Libohovë të Gjitokastrës dhe në afërsi të Rinasit. Jemi dominues në biznesin e orizit duke nje pjesë të madhe të tregut me brandin e tonë të mirënjohur “La Perla” si dhe me brandin e tonë të nën produkteve të qumështit “LBH”. Impuls dhe Sprint janë dy kompani që vlerësojnë traditën, respektojnë shijen, por gjithashtu ecin edhe me hapat e kohës.

Produktet:

  • Fasule La Perla
  • Djathi Kackavall mix La Perla
  • Djathi i Bardhe Dhie La Perla
  • Orizi La Perla