SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

2A MANXHARI

Country : Albania
E-mail contact : dya.manxhari@yahoo.com
Telephon contact : +355 696688430
Kompania 2A Manxhari, e cila ka lluar aktivitetin e saj që prej vitit 2011, është një kompani prodhimi vaj ulliri dhe ulliri. Kjo kompani përdor teknologji moderne të prodhimit të vajit të ullirit. Vaji I ullirit origjinon nga ulliri Kalinjot, i cili është më i miri për nga shija dhe elementet ushqyes. Kompania ka 100 rrënjë pemë ulliri në pronësi. Në 2014-ën, 2A Manxhari hodhi në treg produktin e parë ekselent Vaj Ulliri Bio, çertikuar nga institutet europiane dhe ato kombëtare.