SHOQATA E INDUSTRIALISTËVE USHQIMORË
ALBANIAN FOOD INDUSTRY
HOTLINE :      +355 67 604 52 40      e Hë - e Pr  8:00  - 18:00
ADRESA :   Rr. "Gjin Bua Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjetër, Shk. 4, Kati i I, Ap.16, Tiranë

Eventi i fundvitit i Albanian Food Industry & Qendra e Eksporteve Shqiptare

11 June 2019
Për të dytin vit radhazi Albanian Food Industry (AFI) & Qendra e Eksporteve Shqiptare organizuan festën e fundvitit për anëtarët dhe bashkëpunëtorët e industrisë agroushqimore. Këtë vit pjesë e eventit ishin përfaqësues të sektorit të përpunimit të qumështit, mishit, fruta – perimeve, verës, bimëve aromatike mjekësore, peshkut, përfaqësues të Ministrisë se Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, AKU-së, GIZ, RisiAlbania, si dhe përfaqësues të medias.

Albanian Food Industry & Qendra e Eksporteve Shqiptare ndanë arritjet dhe sfidat e vitit 2018 dhe vizionin për 2019-ën.

Ju jemi mirënjohës të gjithë anëtarëve dhe bashkëpunëtorëve që kenë qenë me ne përgjatë gjithë vitit!

Falenderojmë në mënyrë të veçantë ata që na mbështeten në realizimin e këtij eventi: Kantina e Veres ÇOBO, Aquila Liquori, Erzeni, Lufra, Kantina Alimani, EHW, ZICO, Albela, AMG Food Albania, Hilton Garden Inn Tirana.

Albanian Food Industry & Qendra e Eksporteve Shqiptare ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2019!